keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Viimeiset jouluompelukset

Onnistuin kuin onnistuinkin tavoitteessani ommella kaikki joululahjat. Tai no, kaikille lahjansaajille ompelin, mutta muutamille käärittiin pakettiin muutakin. Ehkä ensi vuonnakin, mutta ajoissa pitää aloittaa suunnittelu ja ompelukin. Seuraavaksi voisi syntyä jotakin itselle. Kankaita olisi kaapillinen, joten olisi ehkä syytäkin ommella. :)

Äiti on syksyn mittaa ihastellut Onion2035-kaavalla ompelemiani tunikoita/mekkoja, ja kun suunnilleen samaa kokoa ollaan, syntyi äitille onion-mekko. Kangas on Nanson (?) viskoositrikoota tms. Ohutta, joustavaa, lasketuvaa. 


Parhaalle ystävälle halusin myös ommella, että äitikin saa jotakin eikä aina vaan pikkupojat. Ystävät on tärkeitä! Hieman ehkä kesäinen kangas, mutta kesähän tulee! Tulee! Ja jospa kirkkaat värit himpun verran piristäisivät tässä pimeydessä. Kaavana Ottobren Bohemian, pienin muutoksin. Toivottavasti on sopiva. 


Vanhimmalle kummipojalle syntyi autohuppari. Pienemmät kummipojat saivat omansa jo syksyllä synttärilahjoiksi, ja nyt on isoimman vuoro. Vähän piti soveltaa ja säätää, että sai autovelourin ja ruskean velourin lopun riittämään. Ja riittihän ne, lopputulos on mielestäni varsin mainio. Kokoa tällä hupparilla on jo 140cm, kasvunvaraakin pitäisi olla, mutta hihoja kääntämällä voi käyttää jo nyt. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti